Marknadsföring & Försäljning

Nedan hittar du våra fördefinierade uppdrag. Alla uppdrag utförs av kvalitetssäkrade experter. Alla uppdrag är förhandlade, förstrukturerade och fria ifrån överraskningar.
Varför Wirelessworkforces
  • Specialister som utför varje enskild uppgift
  • Betala enbart per slutförd uppgift 
  • Fri rådgivning och projektering
  • Skala upp eller ner beroende på behov
Resultat
  • Ökad kvalité i utförande
  • Enkelt att budgetera
  • Ingen förkunskap krävs för beställning
  • Kostnadseffektivt 
Vad innebär:
Marknadsföring & Försäljning
Marknadsföring är i grunden ett enkelt koncept.
Aktiviteter ni som organisation utför för att fånga potentiella kunders intresse.

Att utvärdera resultatet är ofta också lika enkelt, täckte vinsten ifrån dessa aktiviteter alla utgifter. Men det är när man introducerar den auktionsbaserade annonsmarknaden som präglar digital marknadsföring idag bäst exemplifierat utav jättarna Facebook och Google som komplexiteten börjar framträda.

För vilka är aktiviteterna som ska fånga intresse? Vilka kunder är mest mottagliga för ditt budskap? Vad är ditt budskap? Vart ska du marknadsföra dig? Hur ska du ta fram de material samt de erbjudanden som konverterar bäst och vilken tidshorisont bör du ha i din marknadsföring?

Vi är här för att hjälpa dig sätta ett plustecken på din resultatrad och vi debiterar enbart efter slutförd arbetsuppgift så att du alltid vet vad du betalar för.

Vart ska ni börja med er marknadsföring
Vad är det som driver försäljning för er idag ? Vart droppar kunder av idag? Ett första steg för att öka konvertering är att förstå varför det ser ut som det gör idag och bryta ned ert nuvarande flöde i sina beståndsdelar och utvärdera beståndsdelarna både var för sig men även i förhållande till varandra.

Ett exempel på ett vanligt flöde är t.ex. att bygga ett intresse för er tjänst eller produkter genom olika kanaler, förse kunder med värde för att sedan presentera ett erbjudande via egna kanaler eller via riktad marknadsföring vars mål är att ta den potentiella kunden till en landningssida och sedan genom en köpprocess.

Efter varje del i flödet kommer det finnas färre och färre potentiella kunder kvar och resultatet utav det första steget för att öka konverteringen kommer vara att veta vart i flödet mest fokus bör riktas och vilka aktiviteter de bör resultera i.

Flexibel marknadsavdelning
Vi har samlat marknadens bästa specialister och låter dem utföra just de arbetsuppgifter dem utför allra bäst. Har ni t.ex. lokaliserat en hög förväntad avkastning på långsiktigt innehåll så kan vi allokera de specialister som är allra bäst på att skapa innehåll till er bransch oavsett om de handlar om 1 eller 1000 sidor innehåll. Och ni betalar enbart för slutförda uppgifter.

Vår bredd gör även att vi till detta exempel skulle kunna översätta innehållet till fler språk, justera innehållet så det passar in i alla era kanaler och kontakta influensers samt publikationer för att lyfta fram innehållet. Så att ni får ut så mycket som möjligt utav era aktiviteter.
Ta hjälp av oss
Vi tror att vi skulle kunna hjälpa dig. Om du vill få en uppfattning om hur och vad det skulle innebära så berättar vi gärna om det. Fyll bara i nedan info: